Logo
Print this page

NYPD Muduru Kelly, Futbol Turnuvasina Katildi

Image Ali Cinar - 16 Temmuz 2012- New York - New York Polis departmani, Musluman toplumu ile daha yakin iliskide olmak ve iliskileri arttirmak ici sosyal,kulturel ve sporsal faaliyetlerde destek vermeye devam ediyor. Bronx Starsin sampiyon oldugu turnuvada, bircok Musluman grup takimda turnuvaya katilarak renkli goruntulere sahne oldu.  New York Polis Departmanı'nın, Müslüman gençlere yönelik düzenlediği 15-19 Yaş Futbol Turnuvası bir gun ardindan bitti. i. Bronx Stars'ın şampiyon olduğu turnuvada, Turkish-American Sport Club da 5. olarak Turkiyeyi temsil etti.


NYPD Müdürü  Kelly, farklı musluman grup gençleri bir araya getiren turnuvanın, New York'un çok kültürlü yapısına uygun bir atmosferde gerçekleştiğini kaydetti.NYPD Muduru Kelly, bu tur aktivitelere cok onem verdiklerini belirterek, sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum dedi. Brooklyn'deki Aviator Sport Complex'te 12 takımın beş hafta boyunca süren futbol turnuvası Ramazan ayı nedeniyle bu hafta tamamlandı.

Bu yıl 5'incisi düzenlenen 15-19 Yaş Futbol Turnuvası'nda finale kalan takımlardan Bronx Stars ve Nasrallah arasında 1-1 berabere kalan final maçında penaltılara gidildi ve Bronx Stars penaltılarda 3-2 kazanarak, bu yılki şampiyonluk kupasını kazandi.

Geçen yılki turnuvada final oynayan Turkish-American Sport Club'ın (TASC) 5'inci olduğu turnuvada, sıralama şöyle gerçekleşti:

1-Bronx Stars,
2-Nasrallah,
3-Balkan United,
4-Yemen Stars,
5-Turkish American Sport Club
6-Bronx İnternational
7-Selam F.C
8-Al Noor.

Final maçının ardından düzenlenen kupa ve madalya törenine NYPD Müdürü Raymond Kelly de katıldı. Turnuvanın açılış töreninde, New York'un çok kültürlü yapısına dikkat çekerek, gençlerin farklı kültürleri tanımasının önemine vurgu eden  Kelly, kupa töreninde de sporun, farklı kültürler arasında kaynaşma imkanı sağladığını söyledi.

Turnuvaya katıldığı için tüm takımlara teşekkür eden Kelly, gençlere "Hepinize basarilar diliyorum. Önümüzdeki yılki turnuvada yeniden görüşmek dileğiyle" şeklinde mesaj verdi.

Gelecek yilda turnuvaya destek sozu veren Kelly, Konuşmanın ardından Bronx Stars'a kupasını veren Kelly, birinci ve ikinci takımın oyuncularına da madalya verdi. Her iki takımın futbolcuları da kupa ve madalyaları ile uzun süre sevinç gösterisi yaparak kutladilar.

 
Last modified onSaturday, 06 May 2017 10:07
Template designed by ANDROMEDA